Fredagsmys

Nu är det snart dags för fredagsmys, allafall om några timmar. BTW. så har jag tydligen namnsdag idag, så grattis till mig :)
Tråkigt nog fick jag åter igen, som så många gånger förr.. gå upp ensam medans Karlsson och Carran låg o sov.
Mysigt tänker ni, men nej.. och inte fick jag träffa min städerska idag heller.
För att ta upp gårdagen så kom carran över och gjorde kladdkaka(?) vet inte riktigt om de kan räknas som kladdkaka.
Vi glodde allafall på film, fired up.. eller snarare jag då hela manskapet i form av carran o karlsson låg och sov hela filmen.. kände mig nästan som ett tredje hjul.. kul o känna sig som ett tredje hjul i sitt egna hem, måste göra något åt saken.
För att gå in på dagen så ska jag jobba nu fram till 15.30, sedan bär det av mot gallerian för att möta upp nadia.. inhandla lite kläder till maskeraden, ingen som vet vad ja ska vara hehe..eller jo, en person.. fan.
Sen bär det av för att möta upp Karlsson på hans jobb.. får se vart dagen tar oss, tror han ska toffla bort till carran i sollentuna o hämta sin outfit.. toffel.
Deppigt inlägg, enda ljuspunkten i livet är måsen som alltid kan få en på bättre humör. Känns som om det är han jag lever för, skriver för, jobbar för..
Han är smart, kommer alltid på roliga saker att skriva och ser rätt okej ut! Här har ni han, hur mår måsen?
måsen steker
Skulle vilja göra en hälsning till gallerian, kom igen nu fittnadia kör föfaaan.
Ha det, Frallish

städerskor..

Tjena bloggen, här sitter jag nu igen och bloggar på jobbet. Fy och fasa för svensk midsommar..Detta väder får än ju att svimma..
Undra hur många som tycker att jag är lite wierd som sitter mitt i gallerian varje gång jag är här och bloggar i min ensamhet..
Jag står allafall på mig och säger att bloggning är en av de ballaste sakerna jag gör just nu, alla tjejerna typ nappar på det..(?)
Men hör och häpna gott folk, det är första gången på jag vet inte hur länge som August faktiskt ska upp och jobba och dessutom går upp före mig..! PLUS i kanten till honom.
Sen när jag kliver ut i trapphuset så står självklart städerskan där.. men till min förvåning som visar det sig vara en ganska snygg blondin.. Känns som om det här va en ganska bra morgon, kanske gjorde fel i att gå till jobbet.. hon kanske kände för att komma in på bullar och saft, fasiken också..
Nu ska jag allafall inte förstöra denna fina morgon som det faktiskt har varit utan låter mitt inlägg vara väldigt glatt idag för omväxling..
Måsen klagar allafall över att det är svårt att flyga i det här ovädret, efter ett långt samtal så kom vi allafall in på sommaren 09.. en härlig sommar, faktiskt då jag och måsen träffades på stranden.
Hellre bada i en tunna än springa naken ute i brunna.


Mvh Frallan

gästbloggare

tjena bloggen!
här sitter jag med snoppälskaren (bananen) och spanar guzz. steff, bli inte arg. linus har nyss ätit och jag har gjort en show med only girl ala Keenen, it was awsome!
det var allt för mig idag, här kommer han.. stjärnan..legenden...bananen..
Tjena bloggen, frallan här.
Härligt med lite gästbloggning live ifrån gallerian.
Blir snart lämnad alone för alltid, all framtid.
För er som varit oroliga så har jag nu funnit måsen, skyller på honom för den dåliga upptateringen då jag varit ute i skogen och letat efter honom. Busig som han är så sitter han självklart på balkongen och bajsar, den rackarn.
Här är jag, Nadia och Måsen när vi äntligen funnit honom, vi leker titanic och måsen blir lite upphetsad!
Allt från oss i gallerian, som måsen skulle säga.. Hellre en mås i näsan än en näsa i måsen

sambuca

Tjena bloggen. Inge jobb = dålig uppdatering.. den kommer något senare idag.
Har precis kastat ut steffan ur huset, finally. whats up me tjejer som vägrar dra -.- lackar galet
Sitter Iallafall här med min vän AK och suktar på sambuca samt väntar in vimpos.
Funderar på at börja sticka också, gjort det för några år sen och är sugen på att göra en mysig tröja, vore toppen!

Ryktas om att de ska komma massa piger till oss ikväll då det är inflyttningsfest(?) två frallor i en o samma lägenhet bådar inte gott inför kommande timmar.
Eftersöker äve min mås som har sprungit bort, vet itne riktigt vart han är såhär dags.. han brukar alltid dyka upp runt blogg time.
Vet inte om det är läge att bli orolig men om någon set måsen så vore det till stor hjälp.

Nu ringer sambucan i öronen och fyllebloggen kan börja.

natti natti, hälsa kattenMåsen på väg till konsert.

Torsd och sen helg.

En kort vecka, ledig imorgon :)
Jobbar idag med catta, kul prick ibland. Hon är en av dom som fått mig och måsen så nära varandra som vi faktiskt är.
Hört i allafall att det är väldigt mycket jobb att göra idag, men borde finnas plats för lite paradise hotel. Drömde även en jätte rolig dröm, där jag och mina boys va inne i paradise hotel, även massa tjejer som man kände till från livet.
Drömmen slutade i allafall i att vi satt i Pandoras ask, jag fick jätte många frågor på mig som jag helst inte ville svara på... och med mitt poker face så gick det inte så bra att lura folk.. Slutade väl i att en del blev glada över sina svar men framför allt så blev dom flesta väldigt sura över sina, jättekul om ni frågar mig, men gör inte det.
Mer om min underbara dröm behöver ni inte veta, känns som jag spar informationen till ett bättre tillfälle, kankse senare på bloggen.. vem vet.
Som jag har lovat måsen, så ska han återigen få vara delaktig i bloggen. Han vill bli den mest kända måsen i måsarnas historia och eftersom han återigen gav mig ett roligt rim så får han självklart vara med.
som måsen skulle sagt.. hellre än fågel bland masken än en hård sak som stack den.
måsen badar
måsen badar.

mr

Härligt att se att våran alla barnvän Mr Nils har valt att ge sig tillbaka ut på mattan igen.
Känns som mina inlägg kommer att bli oerhört mycket ljusare nu när jag äntligen fått tillbaka min sambo till världen.
Skönt att ni besökare får som ni vill, ni har ju klagat över dystra inlägg.
Nu är vi alla på strålande humör, tänka sig att lilla nille kunde vara anledningen till oss alla!
Länge sen det sades något snällt som inte var hatande mot någon, jag ska testa på ett inlägg utan hat.
Måste säga att dagen varit förbannat roligt, eller ovanligt roligt på jobbet då jag och min kollega underhöll oss med att leka med googles och driva med folk, kul om ni frågar mig..
Måste ge ett extra plus till ensam mamma som kommer fram och diskuterar min utbildning och "efter- stundentid". Alltid kul att låtsas att man gått ut med bästa betyg och lever ett underbart liv ! :)
Till er som fick för er att jag ogillar måsen så tog ni fel, jag älskar måsen skarpt.. allafall min mås på bilden, Aldrig sett en finare, vackrare och snällare mås i mitt liv. Tycker nästan att han är värd att få komma med på bloggen igen.
Som min gamla fågel skulle säga, hellre en svettig mås i röven än ett torrt får bland löven.
Från mig till er vill jag presentera, åter igen...måsen

Hårdarbetande Bagaren

Hejhejhej!
Det var ett tag sen jag bloggade nu, så ska ta och rycka mig i kragen och sätta igång igen tänkte jag.
Bagarn har stått för de senaste påhoppen här på bloggen, så känner att jag måste komma med en stark comeback nu..
Detta "underbarn" till hårdarbetare, som sitter inne i sin galleria och tittar till största delen av tiden igenom facebook och diverse serier, har tydligen haft en grymt jobbig vecka.
Jag känner medlidande för honom..
Hatet stiger flera grader i minuten (kan förresten rekomendera Karlsson på taket).

Känner mig lite ringrostig med bloggandet, ingen tia kanske, men under dagen ska jag allt klura ut något kul och spännande..
För övrigt så funderar jag på att skaffa mig en brevvän.
Slå upp telefonkatalogen och ta ett random namn, och hoppas att han/hon vill skriva tillbaka.
Tror det kan bli 2011s nya datingmode.

tjingeling


tisdagsångest..

Live från Sture, fortfarande apont i mitt huvud efter i fredags. Börjar undra ifall det är dags att kolla upp så jag inte har en hjärnskada, vore ju lite tråkigt. Är allafall apa trött idag, känns skönt att kliva upp efter väldigt många för få timmars sömn, inga namn nämnda men jag skyller helt klart på dig, ja precis.. dig, åter igen.
Även AK som ligger och sover är en liten fittunge, skit kul att han aldrig kan börja jobba någon gång..väckte honom allafall imorse, det kändes bra.
Har jobbat i 30 minuter snart, vilket ger mig 5 återstående timmar kvar att jobba, kort dag. Härligt !
Känner att denna blogg är på nyttfödd efter att AK hotat med nerstängning av bloggen, skönt att höra att folk vill ha kvar bloggen så mycket satt dom har hört av sig, uppskattas starkt!
Vi lägger ner enormt mycket tanke, men framför allt hat på den här bloggen, hat emot folk som vi hatar, ogillar, aa typ måsen.
Hälsa katten !
Hellre en fralla för mycket än en bagare mer än frallan kan tåla.
tack och hej, agges fru är gay
Hur MÅS det? som ak skulle säga.

Tillbaka till toppen

En lång arbetsvecka avslutades med Fredag då det enda som gick ner i magen var frukost fram till kl 7.
Då jag frallan slutade jobbet och mötte upp Aug för att börja hälla i lite dricka.. Det märktes fort att man inte ätit så mycket, dock lugnade det ner sig när man fick lite mat i magen.
Allafall så fortsatte vi dricka lite, eller ganska så mycket.
Någonstans under kvällen tog det stopp för min del.
Måste dock säga att jag lägger all skuld på Steff som enligt källor rent av hällde i mig sambuca och vatten samt tvingade i mig massa shottar. Kvällen blev kort till minnet, förmodligen kändes den mycket längre vid tillfället då man va som fullast.
allafall LYCKAD kväll, hände mycket skoj...
Nu siktar vi tillbaka och laddar om för att komma tillbaka till toppen, en fralla ger aldrig upp!

mother fucker

Hej Bloggen, Idag är en deppig dag.
Känner att jag kanske borde börja dricka alkohol tidigt för omväxling, men tyvärr så jobbar ju jag tillskillnad från mina tre sambos för tillfället.
Dessa sambos kommer förmodligen vara as tankade när jag slutar runt 7!!!
Egentligen skulle jag sluta vid halv 4, men dum som jag är så byter jag bort mitt pass.. nu blir det raka vägen hem till idol och spritflarran!
Sambuca och mintu, receptet till en lyckad kväll, har aldrig gått fel med denna kombination.
Som sagt så är det en dålig dag idag, jag har jobbat hela veckan.. har dom andra de? neej.. och ändå är det jag som tvingas till jobbet även idag.
Några sanna ord från en av mina alla sambos, "mother fucker, fucking cock sucker, mother fucking life."
hellre en fralla i ugnen än 2 frallor i munnen.
Hellre en fralla med saltat smör och leverpastej än en bit tårta utan ägg o malet bröd!

fittungar

Hej bloggen, min enda sanna vän.
Sitter här med fitt frallan och fitt carran och kollar på en fittskarrig film.
Ingen mening med livet alls, fitt carran tror att hon har något med det här o göra men ikke.
Sitter som ett tredje hjul på deras romantiska dejt och kollar på skräck film, whats up me de ??
hatar fett många nu, fittnadia som kastade mig som skräp, aa det finns fler men vill inte såra för många.
men FITTNADIA tänker jag hacka på resten av livet. Finns inget bra med henne, hon är bara en skarrig pl som inte har något bra med livet ändå.
Allafall så har det här varit en kass dag om ni inte märkt det.
Finns inte mkt att hurra för.

Deppig kille 15 år kom förbi idag och kallade mig deppig, ska han säga tänkte jag.. men inte sa jag något..
Istället gick jag hem och deppade framför bloggen som den deppiga kille jag är.
Inte heller vädret var att hurra för idag, vad är bra med snö egentligen? visst, man kan göra snöänglar, bygga snöfort, leka snöbollskrig. Sen är ju snön vacker och lyser upp det dystra sverige.
Annars fanns det inte mycket mer att hurra för, det blir iofs mysig stämning men annars vet ja inte riktigt.
Med det här inlägget har vi kommit fram till följande:
1. det finns mycket fittungar i världen
2. skräckfilmer är inget att ha på romantiska dejter.
3. jag är ett tredje hjul på en dejt..
4. Polacker är skarriga
5. snö är ganska så mysigt ändå.

Tack och hej Frallan hälsar hej

några visa ord ifrån frallan också: Hellre en fralla under läppen än en fralla i framstjärten.

Laaauurring

Som säkert inga av dagens två besökare (räknar inte med dom under 158) har listat ut, så var det där såklart bara ett traditionellt 9e November skämt.
Klart jag inte ska sluta blogga, det här är mitt liv, min religion, mitt allt!
Utan duojagbloggen (Dig) inget Mig.

Älskad, Omtyckt, Hatad, Avskydd.
Det enda jag har att hålla i drar mig även nedåt.
- Min kärlek till dig  <3<3<3


Dött lopp

Hejhejhej, vi har nu förstått att vi inte blir nya Kissie av flera anledningar..

1, Vad jag förstått hittills så är Bagarn en kille, och Kissie är en flicka/tös/tjej/hona.
Jag själv känner att det är dött lopp för min egen del också då jag åtminstone till 93% är säker att jag är av manlig art.

2. Hon kan vända på sanningen mycket bättre än oss, få små saker att låta stora, få lögner till sanning.
Jag må vara grym på att ljuga på fyllan och på charter, men annars är jag rätt värdelös faktiskt.

3, Hon har stora bröst, vilket får kåta gubbar att gärna klicka in några extra gånger per dag. 
Jag själv jobbar på så gott jag kan att öka min kupa, gör allt för bloggen!!!

4, Kissie har ett stort försprång, så jag tycker det är orättvist, känner inte att det finns någon rättvisa inom bloggvärlden! :(:(

......

Jag har nu läst igenom det jag skrivit några gånger, och det jag läser känns lite obehagligt, texten verkar mest bestå av avundsjuka och bitterhet..
Farewelll våra "Trogna" läsare!
Jag går i ide...Om man ändå var rik och snygg..


Tanken har länge slagit mig, att försöka göra något vettigt med mitt liv.
Folk säger att det är så viktigt att börja plugga, men jag står fast vid att man ska jobba sig upp i rank på arbetet, inte gå direkt från skolan till en högavlönad stropp, som frågar dom med hälften så dålig lön om all hjälp angående hur han ska hantera jobbet.
Nu tänker nog alla att jag är korkad som skriver så, och vet ni vad? Jag är rastlös och tänker inte igenom detta inlägg minsta lilla, så det är okej att hata mot mig för detta inlägg.
Lärdom är mer värt än guld faktiskt, så en lång och bra utbildning är det enda rätta!

Men nu var det ju inte bara rikedom det var snack om här, utan att vara snygg också.
Rik och snygg, vem vill inte vara det? 
Trist att man är inget av dera, men det går ju åtminstone att supa sig snygg, däremot är det rätt svårt att supa sig rik tyvärr.

Menmen, satsar på att bli bäst på olika gratisspel, så kanske någon agent upptäcker mig inom något ämne, dock oklart vilket. http://www.spelamera.n.nu
Livet leker stundtals åtminstone!


RSS 2.0